S nákladním vozem se v noci na „třináctce“ proháněl teprve 17letý mladík, navíc byl opilý
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Chomutov

Chomutov - Během sobotní noci kontrolovali policisté na silnici I/13 v Chomutově projíždějící nákladní vozidlo a nestačili se divit. Auto řídil teprve 17letý mladík, který byl navíc opilý.

Při dechové zkoušce mladý muž nadýchal 1,22 a 1,23 promile. Pití alkoholu před jízdou nezapíral, s výsledkem měření souhlasil. Řidičský průkaz samozřejmě nevlastnil.

Za volant nákladní vozu se sedmnáctiletý mladík dostal nejspíš tak, že mu auto půjčil jeho o tři roky starší kamarád, který auto ukradl otci. „Policisté vyšetřují i jednání dalšího mladíka ve věku 20 let. Ten měl klíče od nákladního vozidla vzít svému otci bez jeho vědomí. Z místa odjel a následně předal řízení mladšímu společníkovi,“ uvedla policejní mluvčí Marie Pivková. Případ vyšetřují chomutovští policisté. 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru