VIDEO: Nájezdy do Mostu z koridoru a kruhový objezd jsou otevřené! Projeďte se s námi
Otevřený nový kruhový objezd. Foto: e-deniky.cz
Chomutov

Most – Řidiči se konečně dočkali. V pátek před polednem silničáři otevřeli několik týdnů uzavřený nájezd do Mostu u muzea a nově postavený kruhový objezd.

Znamená to, že skončí zejména odpolední kolony v Rudolické ulici, kudy řidiči směřovali k výjezdu z města na silnici 1/13. Daleko jednodušeji se bude nyní také jezdit do Mostu ve směru od Chomutova a Mostu a vyjíždět na Litvínov, Chomutov i Teplice a Bílinu.

Stále zůstává uzavřený nový most přes železniční koridor a řeku Bílinu. Ten je ve výstavbě a přivede dopravu na nově stavěnou komunikaci na Mariánské Radčice vedoucí okolo jezera Most.

I když byl samotný nájezd pod Hněvínem otevřený, na koridoru zůstaly zbytečné matoucí značky upozorňující na uzavřenou silnici, které mohly některé řidiče mást.

https://www.youtube.com/watch?v=FXbfIpCbU1k

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru