Policisté od čtvrtka hledají na Kadaňsku 44letou ženu. Zatím marně
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaňsko – Od čtvrtečního odpoledne probíhá na Kadaňsku velká pátrací akce po 44leté ženě z Kadaně, kteou pohřešují její příbuzní. Dotyčná se zatím bohužel nenašla.

Informaci o pohřešované ženě přijali policisté ve čtvrtek v pět hodin odpoledne. Čtyřiačtyřicetiletá žena odešla ze svého bytu neznámo kam. Už během čtvrtka ji hledali na Kadaňsku policisté, a to i za pomoci vrtulníku, do pátrání se zapojili také hasiči.

Pátrací akce pokračuje i dnes. „Prověřují se všechny poznatky o tom, kde by se mohla žena vyskytovat,“ sdělila na dotaz našeho on-line deníku policejní mluvčí Marie Pivková. Veřejnost policisté zatím o pomoc při pátrání po ženě nepožádali. Není tudíž k dispozici její fotografie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru