V zahradní kolonii Bystřice běhal polonahý a zraněný muž
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Městští strážníci v Kadani pomáhali zmatenému muži, který se pohyboval v zahradní kolonii Bystřice. Byl polonahý a lehce zraněný. Skončil v nemocnici. Případ se stal již v dubnu, teď o něm strážníci informovali.

Hlídka vyjížděla na oznámení do kolonie kolem páté hodiny odpolední. Strážníci zde objevili polonahého muže. Tvrdil, že je z Českých Budějovic. Žádný doklad totožnosti u sebe ale neměl. Na sobě měl jen trenýrky a tričko, chyběli mu boty, byl zmatený a zjevně pod vlivem alkoholu.

Muž byl navíc na několika místech těla zraněn. Na obličeji a na rukou měl poranění kůže, prý od trnek. Pod pravým okem měl bouli, dále též starší poranění kolen a holeně a palec levé nohy měl rozseknutý. Strážníci na místo přivolali záchranku, která dotyčného odvezla do nemocnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru