Drsná manželská hádka v Klášterci: Žena poničila muži auto, on na ni pak najel
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Když se dva lidé pohádají, může to končit chvilkovým naštváním, situace se ale může někdy i pěkně vyhrotit. Incident mezi manželským párem vyšetřují od čtvrtka policisté v Klášterci nad Ohří.

Devětačtyřicetiletá žena měla po vzájemné hádce s manželem poškodit jeho zaparkované vozidlo. "Utrhla značky, přední a zadní stěrače a pak rozbila i přední sklo. Škoda byla odhadnuta na 10 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyhodnotili jako výtržnictví a poškození cizí věci," uvedla chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková.

Její manžel - muž ve věku 43 let - si to ale nenechal líbit. "Manželku měl pak zranit přední částí vozidla na noze. Zranění si vyžádalo ošetření u lékaře. Za své jednání se bude zodpovídat z pokusu o ublížení na zdraví," dodala policistka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru