Muž chtěl po propuštění z nemocnice přespat v mrazu na lavičce. Nevěděl, jak se dostat domů
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Na zastávce autobusu chtěl přespat muž, který byl na vyšetření v kadaňské nemocnici. Neměl totiž peníze na to, aby se dostal zpět k sobě domů. O případu, který se stal před několika dny, teď informovala kadaňská městská policie.

Strážníci byli k večeru vysláni do nemocnice, kde se v areálu měl zdržovat muž, který byl propuštěn po vyšetření na interním oddělení. Strážníci muže vykázali z objektu. Ten se poté zdržoval v nedaleké autobusové zastávce, tady si ustal na lavičce.

Protože v té době bylo venku dvanáct stupňů pod nulou, strážníci muže upozornili, že na lavičce přespávat nemůže, protože by mohl umrznout. Muž hlídce vysvětlil, že neví, co jiného si počít. Bydlí v azylovém domě v Klášterci nad Ohří, ale nemá peníze na taxi ani nikoho, kdo by ho tam odvezl. Strážníci proto muži zajistili nocleh v nouzovém bytě v Prunéřově.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru