Tohle se jen tak nestává. Žena přišla poděkovat hasičům, že jí zachránili dům
Vděčná žena přinesla hasičům i něco na zub. Zdroj: hasiči Kovářská
Chomutov

Chomutovsko – Hasičům z Kovářské přišla poděkovat žena, u níž v domě před několika týdny zasahovali. Jako malou pozornost záchranářům přinesla i něco na zub. Hasiči o této příjemné a výjimečné události informovali na svém facebooku. Často se totiž nestává, že by někdo hasičům za jejich těžkou práci a mnohdy i nasazení životů, projevil uznání.

Žena navštívila hasiče tuto středu. Jednalo se o majitelku domu, u které hasiči z Kovářské a Vejprt v polovině února likvidovali požár komínu. Žena hasičům poděkovala za zásah, při kterém se podařilo zabránit škodám na domě. Hrozilo totiž, že se oheň rozšíří na střechu. Vděčná majitelka přinesla hasičům i nějaké dobroty.

„Moc si tohoto gesta vážíme a děkujeme za projevené uznání naší práce. Velice nás to potěšilo. S kolegy z Vejprt, kterým tímto také děkujeme za pomoc při zásahu, jsme se samozřejmě rovným dílem rozdělili,“ vzkázali hasiči na facebooku. Jméno ženy, přestože by si to zasloužila, z důvodu ochrany jejího soukromí nezveřejnili.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru