Stavbaři zavřou na čtvrt roku příjezd do Mostu od Chomutova pod Hněvínem
Ve čtvrtek se uzavře silniční most u muzea. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Most - Tři měsíce bude od čtvrtka uzavřený silniční most u mosteckého muzea. Uzavírka se dotkne jak výjezdu z Mostu ve směru na Teplice a Chomutov, tak příjezdu. A to včetně nájezdu od Litvínova a Chomutova pod Hněvínem. Ten byl při předešlé uzavírce otevřený.

Stavbaři zde budou upravovat křižovatku, která bude řešit dopravu v souvislosti se stavbou zcela nového mostu přes řeku Bílinu a železniční koridor, který bude navazovat na budování nové silnice do Mariánských Radčic okolo jezera Most.

Běžná doprava bude odkloněna, průjezd na silnici I/13 bude zajištěn pouze pro složky Integrovaného záchranného systému.

Jaké jsou objízdné trasy? Od Teplic se do Mostu dostanete hned prvním nájezdem ještě před vlakovým nádražím. Od Chomutova můžete jet přes Souš okolo autodromu, nebo pokračovat dále a ze silnice I/13 odbočit u Tesca či za nádražím. Tyto dvě odbočky platí i pro cestu z Litvínova. Kdo zná cestu přes Souš, může kličkovat i tamními uličkami.

Pro výjezd z města platí objížďka okolo nádraží ve směru na Teplice. Tudy můžete i do Litvínova, nebo se můžete vydat okolo kostela přes Braňany. Další variantou je cesta okolo autodromu a přes Komořany. To je nejvýhodnější trasa i při cestě na Chomutov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru