Jirkov - Obyvatelé v Jirkova mohou využívat ke svým nákupům nově otevřenou prodejnu potravin s cukrárnou s názvem Večerka U Konvičky ve Vinařické ulici číslo 348.

Zákazníci si zde můžou vybrat ze širokého sortimentu cukrovinek, ostatního běžného zboží, čerstvého pečiva, lahůdek a zakoupit je zde možné také čerstvé zákusky z vlastní výroby. Příjemná je jistě možnost posezení u dobré kávy a zákusku nebo například chlebíčku, případně pokud vás přepadne hlad, můžete zde posvačit některý z nabízených salátů, pomazánek, případně smaženku, bramborák, řízek nebo třeba jen obloženou housku.

„Jsme malá večerka s vlastní výrobou čerstvých zákusků, zákazníci nás najdou naproti dětskému hřišti u Kludské vily, kousek od Tesca v Jirkově. Zakládáme si na čerstvosti a poctivosti našich výrobků. Cenu zákusků držíme na co nejnižší cenové hranici. Od jarních teplých dnů budeme točit i zmrzlinu a nabízet i další pochutiny, které k teplu patří, například ovocné poháry, nanuky a další osvěžující sortiment," uvedla Martina Jůdová, majitelka této cukrárny.

Dobrá zpráva pro všechny je také možnost objednávky dortů na rodinné oslavy, kterých tu mají velký výběr a jsou každý den čerstvé, zákusky a dorty jsou totiž vyráběny přímo na místě ve vlastní výrobně. Zákusky tu najdete v cenovém rozmezí od osmi korun za mini zákusky, běžné zákusky pak od třinácti korun až po ty dražší, které jsou zase vypracovanější, je v nich použito větší množství ingrediencí. Na výrobu zákusků i dortů jsou používány jen velmi kvalitní a čerstvé suroviny.

Otevřeno mají od pondělí do pátku od 6 do 18 hodin, v sobotu a v neděli od 7 do 17 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru