Kam o víkendu na Chomutovsku na lyže? Některé areály kvůli oblevě zavřely
Ilustrační foto: Ski areál Alšovka
Chomutov

Chomutovsko – Obleva uzavřela některé menší lyžařské areály. O prvním únorovém víkendu se tak na Chomutovsku bude lyžovat zřejmě pouze na Alšovce.

Na Alšovce budou v provozu vleky od pátku denně od 9:00 do 16:00 hodin, večerní lyžování bude v pátek a v sobotu. V provozu budou oba vleky a sjezdovky č.1 a č.2, které jsou kompletně vysněžené. Zbytek areálu zatím jezdil na přírodním sněhu, který bohužel podlehl vyšším teplotám. Pokud to počasí dovolí, chtějí na Alšovce začít co nejdříve opět vyrábět rezervy technického sněhu na zbytek sezóny.

Obleva uzavřela ski areál v Mezihoří. Tady se vleky zastavily 30. ledna. Provozovatelé na svých webových stránkách slibují, že jakmile se ochladí, budou dělat vše proto, aby se znovu mohlo začít lyžovat. Kvůli oblevě je od 29. ledna mimo provoz též ski areál v Pyšné.

Do Čech se zima vrátí opět už během víkendu. Kdy má začít sněžit a teploty budou klesat pod bod mrazu. V polovině týdne by se pak měly objevit i celodenní mrazy a v noci by mohlo být podle předpovědi místy až mínus 15 stupňů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru