Chomutov – Kterak levně přijít k vánočním stromkům vymysleli dva „šikulové" z Chomutova. Pro jehličnatý symbol vánoc se vydali pár minut po půlnoci na prodejní místo u Baumaxu, k jejich smůle ale byli viděni a nahlášeni. Jeden ze zlodějů stihl zmizet, druhý tak rychlý nebyl.

stromky1812

A ještě byl „drzej"

„Telefonická informace o pravděpodobné krádeži byla předána motohlídkám, které neprodleně vyjely na místo. Dva muži právě prostory parkoviště opouštěli. Jeden při spatření strážníků utekl přes "třináctku" směrem do sídliště, druhý byl dopaden a předán hlídce PČR," uvádí mluvčí chomutovské Městské policie Vladimír Valenta a dodává, „osmadvacetiletý muž ze Zborovské ulice ale nespolupracoval, navíc byl na muže zákona sprostý a agresivní. Strážníci nakonec byli nuceni použít hmaty a chvaty, na jejichž konci cvakla pouta na rukou agresora. Dotyční se pokusili odcizit celkem jedenáct vánočních stromků."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru