Chomutov - Zloději se chystají na vánoce, jeden ukradl stromek, druhý cukroví. Chomutov a Jirkov, kde se případy staly a kde se jimi zabývají policisté, mají ale své obdoby i u sousedů. Případy jako přes kopírák se řeší třeba i v sousedním Mostě.

Stromeček na balkoně není v úplném bezpečí. Foto: Oldřich Hájek

Lapka vnikla na balkon v mezipatře domu v ulici Matěje Kopeckého v Chomutově. "Překonal vstupní dveře a z balkonu odcizil pět kusů krabic s napečeným vánočním cukrovím. Hodnotu pečiva majitelka stanovila na jeden tisíc korun," uvedla mluvčí chomutovských policistů Marie Pivková.

Jirkovští policisté zase pátrají po zloději, který vnikl na balkon v mezipatře domu v ulici U Stadionu. Z balkonu tentokrát zmizel vánoční stromek v hodnotě 1500 korun.

Radost zkazili zloději lidem i v Mostě

Jeden zloděj tento týden z balkónu v prvním patře na sídlišti Pod Šibeníkem v Mostě odcizil v odpoledních hodinách kavkazskou jedli, čtyři krabice s různým vánočním cukrovím a dva vánoční věnce. "Poškozený majitel vyčíslil škodu na čtyři tisíce korun," přiblížila újmu mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

"Jiný pachatel se dostal na balkón v prvním pochodí panelového domu na sídlišti Výsluní a odnesl z něj v noční době vánoční stromek, který stál v květináči," dodala policistka.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru