V průmyslové zóně Triangle podniká již dvanáctá firma, zahájení sériové výroby plánuje na listopad
ZF Chassis Systems Žatec s.r.o. v jižní části průmyslové zóny Triangle, říjen 2017. Zdroj: www.industrialzonetriangle.com
Chomutov

Bitozeves - Již dvanáctá společnost spojila svůj podnikatelský záměr se Strategickou průmyslovou zónou Triangle. Jedná se o firmu ZF Chassis Systems Žatec s.r.o., jakožto další nájemce ve výrobní hale o velikosti 2,95 ha, kterou v jižní části průmyslové zóny Triangle postavila společnost CTP Property IX, a.s. Aktuálně má 7 pracovníků.

Zahájení sériové výroby je plánováno v listopadu s počtem 50 zaměstnanců. ZF Chassis má mateřskou základnu v německém Friedrichshafenu. Podniká v oboru inovativních pohonů a podvozků. Taktéž i technologiemi aktivní i pasivní bezpečnosti pro automobilový průmysl.

V roce 2016 dosáhla obratu 35,2 mld. EUR, z toho asi šest procent každoročně investuje do výzkumu a vývoje technologií, jejichž ambiciózním cílem je mobilita bez nehod a emisní zátěže životního prostředí, tzv. vize nula – Vision Zero. Je zastoupena téměř ve 40 světových destinacích a celkově tak zaměstnává okolo 137 000 osob.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru