Chomutovští policisté chytili v noci na mol opilého řidiče
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Chomutov

Chomutov – Policejní hlídka chytila v pondělí v noci v Chomutově řidiče, který byl na mol opilý. Nyní je podezřelý ze spáchání trestného činu.

Policisté 40letého muže ze Sokolovska zastavili, když projížděl osobním vozidlem ulicí Dobrovského. Už na první pohled bylo asi jasné, že motorista není střízlivý. Následně provedená dechová zkouška potvrdila, že muž před jízdou pil alkohol, a nebylo ho rozhodně málo. Přístroj naměřil řidiči 2,03 a 2,00 promile alkoholu v dechu. „Svoji jízdu musel muž ukončit, je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ řekla k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru