Kadaň – Akce „knírek" se zatím týká jednoho jediného zápasu, zítřejší (pondělí 17. listopadu) dohrávky dvanáctého kola proti Šumperku. Zajímavý nápad se zrodil v hlavě vedoucího mládeže Rolanda Wágnera. „Chceme na stadion přivést více lidí, současné návštěvy nejsou nijak veliké," vysvětluje další z činovníků kadaňského hokeje a otec autora celé myšlenky František Wágner.

knír1611

Dvoubarevný zadarmo, obyčejný za polovic

Podmínka pro vstup zdarma je jediná. Dát svému knírku klubové barvy, tedy černou a žlutou. Komu se nechce vous zdobit, může knírek nechat jak je a dostane padesátiprocentní slevu. Kdo pánskou ozdobou pod nosem nedisponuje, má smůlu. I když, kdoví... Nalepený knírek je přece také knírek...

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru