Neviděli jste tohoto muže? Už rok měl sedět ve vězení
Hledaný muž. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko – Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po 27letém Martinu Baloghovi z Chban, který se vyhýbá vězení. Muže hledají policisté marně už rok.

Hledaný muž je 174 centimetrů vysoký, má hubenou postavu, hnědočerné rovné vlasy a modré oči. Už před rokem měl nastoupit do vězení, kam ho za drogový delikt poslal soud v Lounech. Výzva k nástupu trestu byla muži doručena už v roce 2016. Ve vězení má strávit 15 měsíců.

Jakékoli informace k hledanému lze sdělil na bezplatnou linku 158 nebo přímo kriminalistům do Kadaně na telefon 974 434 767 nebo 702 150 132, popřípadě je možné využít e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru