Chomutov – Zlodějská troufalost a bezostyšnost nezná mezí. Dokážete si představit, kterak se vydáte do nemocnice na nějaké lůžkové oddělení a v klidu a pohodě si tady v době návštěv, kdy je všude plno lidí, odmontujete ze zdi přes metr velkou televizi, kterou si vzápětí odnesete domů? Normální člověk nepochopí, ale stalo se.

tv2710

Na zabalení přibral prostěradlo

K popisovanému případu došlo v pátek během návštěv na neurologickém lůžkovém oddělení chomutovské nemocnice. Plazmová televize, před nedávnem nainstalovaná, zmizela z takzvané „denní místnosti", tedy prostor, kam si pacienti chodí posedět s návštěvou, či jen tak odpočinout. S trochou nadsázky by se „denní místnost" dala nazvat klubovnou. Zlodějova drzost vygradovala v moment, kdy zcizil také jedno z prostěradel, do kterého svůj lup zabalil. Asi proto, aby si náhodou nepoškrábal obrazovku.

Co není pod zámkem, mizí

Krádeže v nemocnici nejsou bohužel žádnou novinkou. Skoro to vypadá, že co lze odnést, odnese se. Právě na neurologii by mohli vyprávět. Není to dlouho, co zde na veřejně přístupných toaletách řešili problém stále se ztrácejících vodovodních kohoutků. Jeden den se namontují, den druhý nejsou. Zloději nepohrdli ani splachovacími systémy, či nádobím. Je to stálý kolotoč, na který bohužel doplácí slušný člověk a samotní pacienti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru