Kadaň – K dopravní nehodě dvou osobních automobilů došlo včera kolem osmnácté hodiny v ulici Rokelská (za řekou v serpentinách nad servisem). Záchranáři v důsledku havárie převezli pět lidí do kadaňské nemocnice. „Naštěstí šlo ve všech případech o lehká zranění, naražení, poranění od bezpečnostních pásů, airbagu či šok. Pětice pacientů byla transportována na chirurgické oddělení kadaňské nemocnice. Mezi ošetřovanými byly také dvě malé děti (1 a 3 roky)," upřesňuje mluvčí záchranky Pavel Šebesta.

bouračka kadaň1910

Golf vs. Octavia

Co přesně se na silnici v podvečerních hodinách stalo, nyní vyšetřují policisté. „Zatím můžeme uvést pouze tolik, že došlo k čelnímu střetu osobních vozidel VW Golf (jel ve směru od Kadaně) a Škody Octavia (ve směru od Žatce). Posádku Golfu tvořily dvě osoby (22 a 24 let), u obou došlo k lehkým zraněním, v Octavii cestovali dva dospělí (34 a 33 let) a dvě děti," uvádí policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Ke dvěma zraněným osobám z VW došlo také k poranění cestujících v Octavii. „V péči lékařů skončila i čtyřiatřicetiletá žena a obě děti," dodává Šebesta.

Na místě kolize kromě policistů a lékařů asistovali také kadaňští hasiči. Jejich zásah trval dvě hodiny. „Prováděli jsme prvotní předlékařskou pomoc, veškerá protipožární zabezpečení a likvidaci úniku provozních kapalin," vysvětluje velitel kadaňské stanice Martin Apolen.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru