Jaro místo zimy. Lyžování vzdali už i na Alšovce
Pohled na lyžařský vlek na Alšovce. Zdroj: Skiareál Alšovka
Chomutov

Chomutovsko – Lyžařské areály v Krušných horách bojují s kritickým nedostatkem sněhu. Některé ještě ani neotevřely, jinde se snaží jezdit na zbytcích technického sněhu. Stejně jako ve skiareálu Alšovka. I tady ale teď provoz přerušili.

Na Alšovce zůstanou od pondělí vleky vypnuté. Na obou zdejších sjezdovkách se lyžovalo celý víkend, ale po deštích a plusových teplotách se teď objevují místa s nedostatkem technického sněhu. Vleky se proto v areálu dočasně zastavily. O dalším provozu se rozhodne před víkendem, podle aktuálního počasí. 

Na zbytcích technické sněhu se stále ještě lyžuje například na Klínech na Mostecku. V provozu je vlek Poma a malá sjezdovka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru