Chomutov – Představte si bohémské housle plné něhy, tklivosti i dravosti, přidejte k tomu hravou kytaru, analytickou srdcem pulsující basu a klukovsky jasný sebejistý hlas. Okořeňte to beatboxem, elektronikou, harmonikou, flétnou a čirá energie se vám vpije do hlavy a těla... To vše dohromady je ZRNÍ, něžný artbrut, kladenskej uhelnej zen... Už v sobotu můžete být právě popsaného sami svědky, kapela se v rámci svého turné „Následuj kojota" představí na chomutovské Hřebíkárně.

zrní810

„To se musí vidět"

Pro hudební fanoušky není skupina žádnou neznámou. Je koncertní špičkou, která vyprodává kluby a přináší mediální atraktivitu. V loňském roce nechyběla na žádném z největších festivalů v zemi (České Hrady, Colours of Ostrava, JamRock, United Islands). V roce 2012 byla akademiky populární hudby nominována na cenu Anděl v kategorii Objev roku. Jestli přesto trochu váháte, kam Zrní zařadit, mrkněte na video a budete mít jasno. Chystaný sobotní koncert by rozhodně vaší pozornosti neměl uniknout.

„To určitě ne. Z kluků sálá obrovská energie, jejich koncerty jsou velikým zážitkem. Já sama jsem je viděla snad už stokrát a pořád to není dost. Mají v sobě nějakou zvláštní chemii, to se prostě musí vidět," představuje muzikanty z Kladna v několika větách manažerka Soňa Paleta.

Kdy, kde, za kolik

Kdo už měl to štěstí a kapelu naživo viděl, ví. Ví, že jejich projev je stejný jako jejich muzika. Osobitý, hypnotický, hutný, energický, uvěřitelný. Možnost přesvědčit se o tom na vlastní oči máte v sobotu 11. října na Hřebíkárně. Koncert začíná v 19 hodin a za lístky zaplatíte 250 korun v předprodeji, 280 pak na místě v den koncertu. Rezervovat vstupenky si můžete na recepci Hřebíkárny nebo v chomutovském Infocentru (telefony 775 864 282; 731 909 845).

VIDEO

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru