Chomutov – K ošklivé dopravní nehodě došlo dnes krátce po čtrnácté hodině v ulici Zborovská. Poštovní vůz, jedoucí ve směru od velkého kruhového objezdu srazil na přechodu pro chodce (před magistrátem) devítiltého chlapce. Ten byl s těžkými zraněními převezen do ústecké nemocnice.

nehoda610

„Nehoda ve Zborovské ulici byla nahlášena v 14.14 hodin, na přechodu pro chodce došlo ke střetu dodávky a nezletilého dítěte," potvrzuje neštěstí krajská policejní mluvčí Alena Bartošová. „Alkohol byl u řidičky na místě provedenou dechovou vyloučen, příčiny nehody jsou v dalším šetření policie," dodává ještě mluvčí.

Kolizi si nedokáží vysvětlit ani kolemstojící svědkové. „To auto srazilo klučinu v podstatě uprostřed přechodu. Přecházel směrem k magistrátu, podle mě ho řidička musela vidět. Jestli už nedokázala dobrzdit... nevím," přemýšlí mladá žena.

Sražený hoch byl po bouračce převezen do ústecké nemocnice. „Pacient utrpěl zranění těžkého charakteru a byl neprodleně převezen na Traumacetrum Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem," uvádí mluvčí záchranky Pavel Šebesta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru