Strážníci zveřejnili snímek s hledaným lupičem z chomutovské banky
Díky strážníkům byl dopaden tento 39letý Chomutovan. Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Městská policie v Chomutově významně pomohla s dopadením muže, který je podezřelý z přepadení banky na náměstí 1. máje.

Když došlo k přepadení, dostali všichni chomutovští strážníci ve službě podrobný popis muže, který má mít pokus o loupež na svědomí. Hlídky během své kontrolní činnosti takového muže skutečně nalezly. Když si ověřili, že jde o hledanou osobu, omezili jej na osobní svobodě a přesvědčili se, zda není ozbrojen. Podezřelý byl předán Policii ČR.

K přepadení došlo 19. prosince. Muž během svého počínání nikoho v tomto peněžním ústavu nezranil a ani se mu nepodařilo si odnést finanční hotovost. Muž pobočku banky přepadl krátce před půl desátou dopoledne. „Obsluze u přepážky ukázal lísteček, kde měl napsáno, že požaduje vydání finanční hotovosti. Když se ho pracovnice zeptala, zda opravdu chce peníze, vzal lísteček zpět a z banky odešel,“ popsala přepadení policejní mluvčí Marie Pivková. Pachatel u sebe neměl žádnou zbraň, nikdo nebyl zraněn.

„Jde o muže, který byl v minulosti již trestán pro majetkovou trestnou činnost. Nyní na něj čeká obvinění z loupeže. Za uvedené jednání mu v případě odsouzení hrozí až desetileté vězení,“ doplnila Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru