Chomutov – Dva měsíce prázdnin uplynuly jako voda, za sebou máme i první školní den a začíná tradiční desetiměsíční školácký kolotoč. V jeho začátku mají „hoňky" hlavně rodiče. Nakoupit všechny nutné a nezbytné potřeby, sešity, pastelky, pera a další věci, mezi něž patří také správné obaly, to nějakou chvilku zabere. A právě v posledním bodě si můžete práci značně ulehčit. Víte, že v chomutovské knihovně obalují veškeré knihy a učebnice? Jde o službu profesionální, rychlou a vzhledem ke kvalitě také levnou.

obaly19

Balí se přesně na míru

„Nejhlouběji" do peněženky sáhnete v knihovně při obalování knih formátu A3. V tomto případě zaplatíte celých šest korun. Možná si položíte otázku, proč chodit do knihovny, když obal pořídíte v papírnictví... Důvodů je několik. Spousta dnešních učebnic nemá běžný formát a obal na ni se prostě nesežene. Navíc, cenově to vychází téměř nastejno, jako necháte za obaly v obchodech (samozřejmě nemáme na mysli chatrné „pytlíky" za korunu). A nakonec, knihovníci jsou opravdu profíci. Když někdo ročně obalí tolik knih... „U nás balíme do kvalitních, pevných fólií a přesně na míru. Je tedy jedno, jaký formát přinesená knížka má, obal na ni dostanete," vysvětluje zástupkyně ředitelky SKKS Kamila Jonášová a na poznámku o počtu s úsměvem odpoví, „no, za rok to bude tak dva a půl tisíce titulů."

Maximálně hodinka

Kolik času vám návštěva knihovny a tamní obalování zabere? „Když budete mít štěstí a nedorazíte jako několikátý v pořadí, obalíme vám knihy na počkání. Když to bude naopak, bývá to tak na hodinku," doplňuje Jonášová.

Kde přesně a za kolik

Vaše knihy obalí v knihovně v centru města (studovna a dětské oddělení) a na obou pobočkách, tedy na Březenecké a v bývalém kině Oko. Za formát A5 zaplatíte čtyři koruny, A4 vyjde na pětikorunu a A3 pak na korun šest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru