Kadaň – K hrozivě vypadající nehodě došlo před dvěma hodinami poblíž loděnice na silnici číslo 224 („cesta kolem vody" mezi Kadaní a Kláštercem nad Ohří). Sedmadvacetiletý řidič, jedoucí ze směru od Klášterce, tady se svým Nissanem Primera skončil mezi stromy. To, že jde o Primeru, sice moc poznat není, šofér měl přesto kliku jako hrom.

nehodatitul307

Do nemocnice pouze pro jistotu

„Nic se mu nestalo. Normálně z toho vylezl, komunikoval, byl v pohodě," popisuje jeden ze zasahujících hasičů. Jeho slova potvrzují také záchranáři. „Muž neutrpěl vůbec žádná zranění, přesto byl vzhledem k mechanismu nehody převezen na vyšetření do kadaňské nemocnice," uvádí mluvčí záchranky Pavel Šebesta.

Alkohol byl vyloučen

Co se na silnici seběhlo a jak k nehodě došlo, nyní prověřují policisté. „Alkohol byl provedenou dechovou zkouškou na místě vyloučen, příčiny a okolnosti nehody policie vyšetřuje," dodává k celé věci policejní mluvčí Marie Pivková.

nehodaa307

nehodab307

nehodac307

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru