Lidé si k supermarketu vyšlapali cestičku, město jim tam teď postavilo schody
Nové schodiště. Zdroj: facebook/Jiří Kulhánek
Chomutov

Kadaň – K supermarketu Albert v Kadani vedou nové schody. Postavit je tady nechalo město, vyrostly v místě, kde si lidé předtím vyšlapali cestičku. O novince informoval na svém facebooku starosta Kadaně Jiří Kulhánek.

Nové schody směrem k parkovišti u Albertu zřídilo město na žádost občanů. Lidé si tady přes trávník totiž zkracovali cestu k supermarketu, až si v trávě vyšlapali blátěnou cestičku. Obrubník kolem byl navíc v dezolátním stavu. Město schody postavilo přesto, že se nejedná o jeho pozemek a muselo se nejprve domluvit s vlastníkem. "Nové schody jsou možná drobnost, ale pro řadu lidí podstatná," komentoval novinku starosta na své facebooku. 

1311schody1

V místech, kde je teď nové schodiště, byla předtím jen vyšlapaná cestička.         Zdroj: facebook/Jiří Kulhánek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru