Bourá se hotel U jezera, jako první šla k zemi bývalá jídelna
Demolice jídelny hotelu. Zdroj: město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Bourací stroje se zakously do jídelny hotelu U Jezera v areálu Kamencového jezera. Jídelna bude odstraněna včetně základové desky. Dodavateli tak vznikne prostor pro příjezd velkého demoličního bagru (kleští), který začne postupně bourat hlavní budovu hotelu, kde právě končí vyklízení inventáře.

Kvůli zajištění bezpečnosti v Přemyslově ulici se před bouráním vysklí čelní fasáda a okna v přední části budovy. Bagr na stavbu dorazí po dvacátém listopadu, kdy začnou největší bourací práce. Hotel se bude rozebírat postupně shora dolů.

Během demolice by neměla vzniknout dopravní omezení. Dojde pouze ke standardnímu částečnému omezení, přes chodník bude zřízen výjezd a vjezd na staveniště. Hodnota zakázky je 3,6 milionu korun. Projekt demolice hotelu U Jezera byl realizován za přispění prostředků z programu Ministerstva pro místní rozvoj.

0811bourani2

0811bourani

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru