Zraněná žluna skončila v záchranné stanici
Zraněný pták. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Poměrně často strážníci Městské policie v Chomutově zachraňují zatoulané psy a kočky, občas ale pomohou i jiným zvířatům. Tentokrát je žena přivolala ke zraněnému ptáčeti.

Žena ptáka, který nemohl létat, našla na Zadních Vinohradech. Hlídka městské policie po příjezdu na místo zjistila, že jedná o žlunu zelenou. Zraněný pták byl umístěn do krabice a převezen do záchranné stanice v zooparku.

V létě strážníci pro změnu zachraňovali vyčerpaného poštovního holuba, který se právě účastnil závodu. Náhodný kolemjdoucí ho našel v Holešické ulici. Tento případ měl ale smutný konec. I přesto, že se strážníci spojili s majitelem holuba a ten jim poradil, jak mu pomoci, pták uhynul. Uštval se k smrti.
.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru