Ústecký kraj - Máte ve svém archivu fotografie Krušných hor, kterými byste se rádi pochlubili? Nebo se tam chystáte na výlet a fotoaparát máte vždy u sebe? Potom můžete udělat snímky, se kterými se můžete přihlásit do fotosoutěže organizované Destinační agenturou Krušné hory. Odměnou pro výherce jsou hezké ceny.

Klíny z Černého vrchu. Foto: Destinační agentura Krušné hory

Termín trvání soutěže:

  • Soutěž probíhá od 16. června 2014 do 16. října 2014, vyhlášení výsledků proběhne v posledním říjnovém týdnu 2014.

Účastníci soutěže:

  • Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba, která v době trvání soutěže zašle soutěžní fotografii a uvede svou platnou e-mailovou adresu, své jméno a telefonní číslo. Soutěže se nemohou účastnit zaměstnanci organizátora a osoby jim blízké.

Požadavky na soutěžní fotografie:

  • Fotografie musí geograficky pocházet z území Krušných hor (z české i německé strany). Záměrem soutěže je nechat prostor fotografům, aby zachytili Krušné hory v těch nejzajímavějších podobách v každém ročním období.
  • Do soutěže budou přijaty pouze digitální fotografie, které budou splňovat následující parametry: formát JPG, TIF, PSD. Minimální požadavek pro přijatelnou tiskovou kvalitu je rozměr fotografie 4 000×2 400 pixelů (obrazových bodů), optimální požadavek pro nejvyšší tiskovou kvalitu je rozměr fotografie 7 400 x 4 500 pixelů (obrazových bodů). Orientace fotografií musí být na šířku. Každý účastník má právo zaslat do soutěže maximálně 5 snímků. Povinnou součástí přihlášené fotografie je průvodní informace, která musí obsahovat jméno autora a jeho e-mailovou adresu, telefonní číslo, název a krátký popis fotografie.
  • Své fotografie musí soutěžící zaslat na emailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Podmínky účasti v soutěži

Zasláním fotografie do soutěže účastník potvrzuje, že:

  • je autorem dodané fotografie, že tato fotografie je původní a nejedná se o fotomontáž (povolena je pouze minimální úprava barevnosti a jemné doostření);
  • souhlasí s publikováním svých fotografií v tisku nebo v elektronické formě nyní i v budoucnu bez omezení, a dále s použitím fotografií organizátorem a jeho partnery k marketingovým účelům bez nároků na honorář za autorská práva;
  • má udělen souhlas s užitím fotografií od osob, které jsou případně zachyceny na fotografiích nebo jejichž osobnostních práv by se mohly fotografie dotýkat;
  • uděluje organizátorovi souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení a emailová adresa, telefonní číslo, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, pro účely této soutěže a dále pro obchodní a marketingové účely organizátora a jeho partnerů. Souhlas se zpracováním osobních údajů poskytuje účastník soutěže na dobu neurčitou, resp. do odvolání tohoto souhlasu.

Výhry pro soutěžící:

  • 1. cena- Poukaz v hodnotě 1000 Kč na občerstvení v Horském hotelu Lesná
  • 2. cena- Privátní výuka pro 1 osobu v lyžařské škole na 2 hod ve Sportareálu Klíny
  • 3. cena- Jedna noc pro 2 osoby v Horském hotelu Lesná v apartmánu č. 202 s vířivou vanou
  • 4. cena- Multičasový skipas na 10 hodin ve Sportareálu Klíny
  • 5. cena- Dřevěná hračka z Nové Vsi v Horách
  • 6. cena- Sada 2 DVD „Flájský potok v proměnách času"

Vyhlášení výsledků

  • Fotografie bude hodnotit porota složená ze zástupců organizátora a jeho partnerů. O výhře budou účastníci informováni prostřednictvím emailu, výherní listina bude také uveřejněna na internetových stránkách www.krusne-hory.org a v místním tisku po skončení soutěže. Na výhru v soutěži není právní nárok.

Informace o soutěži:


www.krusnehory-erzgebirge.eu

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru