Chomutov – Štěpán Hřebejk a Lukáš Pulpán. Bojovný útočník a spolehlivý, skvěle střílející obránce. Právě o jejich dresy byl v proběhlé aukci největší zájem. Vydražily se za nejvyšší cenu, zájemci za ně zaplatili shodně 2650 korun. Na třetím místě se umístil Tomáš Bartejs (2350), dvoutisícovou hranici překročil ještě David Hruška (2234).

dresy266

„Pulpič" vyhrál i příhozy

Bez zajímavosti není ani statistika jednotlivých příhozů. „Největší bitva" byla o dres Lukáše Pulpána, tady se cenovka měnila dvaadvacetkrát. Dvacet příhozů bylo na Davida Hrušku, Bartejs s Hřebejkem měli na svém kontě devatenáctku. Dohromady se celkový počet příhozů zastavil na čísle sto čtyřicet tři. Kompletní výsledky najdete zde.

Prodalo se skoro všechno

V celé aukci bylo k dispozici celkem šestatřicet dresů (včetně dvou bezejmenných), svého kupce našla rovná dvaatřicítka. Výtěžek činí krásných 48 334 korun a podle slov obchodního a marketingového ředitele Pirátů Davida Dindy budou peníze použity na rozvoj chomutovské hokejové mládeže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru