Chomutov – Každoroční soutěžní klání pracovníků českých a slovenských zoologických zahrad se uskutečnilo v areálu Kamencového jezera, organizace se po čtrnácti letech ujali pracovníci Podkrušnohorského zooparku.

zubri256

Ten dělá to a ten zas tohle

Pro celkem 134 účastníků z 15 zoo byly připraveny soutěžní disciplíny inspirované jednotlivými zoologickými úseky. Hráči si mimo jiné vyzkoušeli práci veterináře, ošetřovatele tuleňů a zahráli si na losy. Nechyběly ani vodní disciplíny. Každý tak mohl zúročit nejen své profesní dovednosti, ale i týmového ducha a smysl pro humor.

Chomutov, Liberec, Jihlava

Vítězem letošních Zooher se po napínavém boji stal domácí tým Zubři. Jako druhý se umístil tým ZOO Liberec, na třetím místě skončila ZOO Jihlava. „Naše radost z vítězství byla velká. Víc nás ale potěšila velká účast a výborná nálada, která vládla po celý víkend a možnost opět se osobně setkat s kolegy," uvedla ředitelka zooparku Iveta Rabasová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru