Mladíci protestovali proti cirkusu, pokusili se spálit reklamní poutače
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Cirkusy vyvolávají u lidí rozporuplné reakce. Někdo se na artisty a drezúru zvířat podívá rád, jiný je přesvědčen, že jde o týrání zvířat a do cirkusu by ho nedostali ani heverem. Proti cirkusům měli zřejmě výhrady také mladíci v Kadani, na protest chtěli spálit cirkusové poutače.

Případ se stal na konci září, teď o něm informovala kadaňská městská policie. Strážníky v půl dvanácté v noci požádala státní policie o přepravu 20 kusů plastových poutačů hostujícího cirkusu do areálu Technických služeb Kadaň. Tyto poutače se pokusila na parkovišti u Alberta zapálit dvojice mladíků.

Někdo je ale zřejmě viděl a zalarmoval policii. Mladíci stačili před příjezdem policistů utéct. Strážníci poutače převezli do areálu technických služeb, kde si je později majitel vyzvedl.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru