Chomutov - V policejní cele skončili koncem minulého týdne dva muži z Chomutova ve věku jednadvacet a sedmnáct let. Důvod? Našli si velmi zvláštní druh zábavy, v ulicích města pálili popelnice.

pozarpopelnic

Mohlo to dopadnout hůř...

Dvojici žhářů nachytali policisté z oddělení hlídkové služby Chomutov přímo při činu. Klec spadla před domem na Palackého ulici, kde hořel plastový velkoobjemový kontejner na směsný odpad. Při požáru došlo také k poškození vnější omítky domu a jen díky rychlé reakci mužů zákona a zásahu hasičů nedošlo ke zničení kolem stojících aut.

Dosavadní škoda – pětadvacet tisíc

Jak policisté posléze zjistili, neměli mladíci na svědomí pouze Palackou. „Obdobného jednání se pachatelé dopustili i v ulici Příční, kde stejným způsobem poničili další dva kontejnery. Celková výše škody bude upřesněna dodatečně, zatím činí dvacet pět tisíc korun," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková. „Provedená dechová zkouška byla u obou mužů pozitivní. Starší nadýchal 0,10 a mladší 1,76 promile. Vyšetřování nadále pokračuje, oba muži jsou podezřelí z trestného činu poškození cizí věci," dodává ještě mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru