Chomutov – Legendární „čtyřiadvacetihodinovka“ se vrací! Od pátku 7. března od 12 hodin do soboty 8. března do 12 hodin budou mít zákazníci možnost získat u chomutovského prodejce KŠV Car s.r.o. vozy Opel za zcela bezkonkurenční ceny.

KŠV Car s.r.o. najdete v obchodní zóně v Otvicích hned vedle Nákupního parku Chomutov.

Do kampaně „Opel 24 hodin“, která v minulých letech přinesla rekordní prodeje, jsou zařazeny osobní i užitkové modely Opel, včetně kompaktního SUV Mokka, luxusní limuzíny Insignia nebo stylového modelu ADAM. Akce přináší bezkonkurenční slevy ve výši až 250 tisíc korun. Například nejmenší model Opel ADAM je zvýhodněný o 33 tisíc korun, model Corsa je zvýhodněný o 98 tisíc korun. Insignii můžete pořídit až o čtvrt milionu levněji.

Model Opel Meriva pořídíte u KŠV Car s.r.o. za 259 900 Kč.Úspěšnost akce tkví jak v cenách nabízených automobilů, tak v tom, že neplatí běžné otevírací hodiny. „Zákazníci k nám mohou přijít i během noci, celých čtyřiadvacet hodin,“ připomíná Mgr. Michal Šourek, vedoucí prodeje KŠV Car s.r.o.

Přitažlivost letošní kampaně „Opel 24 hodin“ zvyšuje celá záplava dodatečných bonusů a zvýhodnění: Navíc získáte originální střešní nosič v hodnotě až pěti tisíc korun zdarma, zimní pneumatiky s jejich pojištěním při financování Opel Finance. Odpovědné řidiče potěší Opel Pojištění s 0% spoluúčastí a roční dálniční známkou. Vybrané originální příslušenství Opel navíc mohou zákazníci získat s padesátiprocentní slevou.

Více podrobností na specializovaných stránkách www.opel-akce.cz/opel24 či u autorizovaného prodejce automobilů Opel v Chomutově na stránkách www.ksvgroup.cz/zajimavost-opel40 či na telefonu 777 629 294.

KŠV Car s.r.o. najdete v obchodní zóně v Otvicích hned vedle Nákupního parku Chomutov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru