Chomutov, Horní Jiřetín - Pozitivní test na drogy měl čtyřiačtyřicetiletý muž z Chomutova, kterého jako řidiče osobního automobilu kontrolovala hlídka policistů v Horním Jiřetíně na Mostecku. Měl plnou pusu výmluv, ale také pervitinu. Aspoň takové bylo jeho vysvětlení.

Chomutovan, který nemá ani řidičské oprávnění, přítomné hlídce na místě tvrdil, že drogu neužil. "Prý ho jen bolely zuby, a tak si rozředěným pervitinem spolu s lékem proti bolesti potíral dásně. Toxikologický rozbor však potvrdil jen přítomnost metamfateminu v krvi, který dle znalce z oboru toxikologie řidiči přivodil nezpůsobilost k řízení motorového vozidla," vysvětlila mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Policisté muži už sdělili podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru