Policisté objasnili desítku vloupaček v Klášterci. Má ji na svědomí povedená dvojice
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Policisté v Klášterci nad Ohří objasnili desítku případů vloupání ve městě, kterých se dopustil muž ve věku 35 let. V několika případech mu společnost dělala stejně stará žena z města.

"Od začátku letošního roku mají na svědomí vniknutí do objektu kurtů na základní škole, rodinných domů, loděnice, posilovny a nezapomněli ani na několik chat. Z míst odnášeli různé věci - lahve s pivem, přepravky, tenisové míčky, hotovost, nářadí, alkoholické nápoje, kameru z domu, doplňky stravy. Kromě toho poškodili i zařízení rodinného domu," vypočítala policejní mluvčí Marie Pivková. Za sebou zanechali škodu za téměř 186 tisíc korun.

Oba dva si převzali obvinění z krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody. Žena byla po nezbytných úkonech propuštěna na svobodu, na muže byl podán podnět ke vzetí do vazby. "Soudkyně o vazbě rozhodla, policejní eskorta proto zadrženého doprovodila do vazební věznice v Litoměřicích," doplnila Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru