Kovářská – Velmi rušno bylo dnes v noci v Kovářské. Čtyři hasičské jednotky tady hodinu bojovaly s požárem rodinného domku, škoda se vyšplhala k téměř milionu korun.

Záchrana přijela ze širokého okolí

Čas, 2:00 ráno. Na linku tísňového volání přichází oznámení, že hoří střecha rodinného domu před hotelem Central v Nábřežní ulici. Do akce vyráží čtyři jednotky hasičů, klášterečtí profesionálové a dobrovolníci z Kryštofových Hamrů, Vejprt a přímo z Kovářské.

Definitivní konec v šest ráno

Červený kohout vzdoroval modrožlutým mužům celou jednu hodinu. „Hasiči nasadili jeden vodní proud ze žebříku a tři ze země. Požár se jim podařilo lokalizovat v 3:11, veškeré dokončovací práce pak trvaly ještě skoro tři hodiny," vypočítává tiskový mluvčí hasičů Lukáš Marvan. „Předběžná škoda byla odhadnuta na 950 tisíc Kč. Příčina požáru se vyšetřuje," dodává ještě mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru