Chomutov - Ke rvačkám, rodinným neshodám, rušení nočního klidu i k nálezu mrtvého muže vyjížděli o Silvestra a na Nový rok chomutovští strážníci.  „Výjezdů bylo opravdu hodně, s tím ale na konci roku strážníci počítají. Všechny situace se jim ale podařilo bez problémů zvládnout," uvádí velitel Městské policie Chomutov Jan Řehák.

Bitka padesáti lidí

Strážníkům ve spolupráci s policií se o silvestrovské noci podařilo uklidnit hned několik začínajících rvaček. Na Kamenné se chtěly poprat dvě znepřátelené rodiny, někteří členové měli u sebe klacky. Hlídky zamezily kontaktu mezi rodinami a postupně se situaci podařilo uklidnit.  „Podobný případ se stal v noci v Palackého ulici. Tam se chtěly prát dvě skupiny osob. Po našem příjezdu se ale uklidnily a odešly domů," říká ředitel strážníků Vít Šulc. Rvačka asi padesáti opilých lidí byla nahlášena i od Admirálu v Bezručově ulici. Po příjezdu strážníků se na místě již nikdo nenacházel.

Spory v rodině

Hádkami oslavilo příchod Nového roku několik rodin. Matka se synem se nepohodli v Kyjické ulici. Hoch měl být na ženu sprostý. Se strážníky ale spolupracoval a po vykázání z místa ihned odešel. Syn tropil problémy také v jedné rodině v Jirkovské ulici. Nejprve rozbil zadní okno u auta rodičů, pak i okno v kuchyni. Před příjezdem strážníků utekl.

Prostitutka nezahálela

Přivydělat si na konci roku chtěla také jedna prostitutka. Ta však na křižovatce ulic Kadaňská a Alešova nestála dlouho. Strážníci jí odvezli na služebnu k pořízení zápisu. Žena půjde před přestupkovou komisi.

Mrtvý muž v parčíku

Strážníci bohužel také asistovali policistům u nálezu mrtvého muže v Palackého ulici v parčíku podél Chomutovky. Devětapadesátiletý muž z Chomutova byl nalezen bez známek života 1. ledna před polednem.

Zaběhnutí pejsci

Při oslavách konce roku se zaběhlo několik psů. Strážníci je odchytli a převezli do útulku, kam si pro ně jejich majitelé mohou přijít.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru