Jirkov – Nechtěnými svědky otřesné události byli včera v dopoledních hodinách obyvatelé Krušnohorské ulice v Jirkově. Skokem z pátého patra panelového domu se rozhodl ukončit svůj život čtyřiačtyřicetiletý muž, jeho osudový úmysl se mu i přes okamžitý zásah lékařů bohužel podařil. Nešťastník na následky rozsáhlých zranění během odpoledne zemřel v ústecké Masarykově nemocnici.

Operace ho nezachránila

K tragédii došlo kolem deváté hodiny ranní. Na místě zasahující záchranáři vyhodnotili zranění jako velmi vážná a přivolali na pomoc vrtulník. Ten posléze transportoval muže do nemocnice v Ústí nad Labem, kde se podrobil okamžité operaci. „Po leteckém transportu byl pacient přijat s mnohačetnými vážnými poraněními na Emergency Masarykovy nemocnice, jeho kritický stav si vyžádal okamžitý operační zákrok," vysvětluje mluvčí Krajské zdravotní Jiří Vondra a dodává, „bohužel, i přes veškerou péči a rychlý zásah všech lékařů muž v odpoledních hodinách svým zraněním podlehl."

Pravděpodobně sebevražda

Smutná událost je v šetření policistů. Ti nyní zjišťují, zda si muž sáhl na život sám nebo se jedná o nešťastnou nehodu. „První vyšetřovací kroky naznačují, že se pravděpodobně jednalo o sebevraždu," podotýká k případu policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Poslední pokus byl definitivní

Pro možnou sebevraždu hovoří ještě další nezanedbatelná skutečnost. Podle námi zjištěných informací to nebylo totiž poprvé, co se čtyřiačtyřicátník o něco podobného pokusil. Naneštěstí to tentokrát bylo definitivní.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru