Už se nemůžete dočkat? Megaskluzavka bude v Chomutově už tuto neděli
Takto to vypadalo na obří klouzačce v Mostě. Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutov je letos novou štací Slide Czech manie! Na jedné z ulic města se v létě objeví obří vodní klouzačka, na které si budou moci děti i dospělí užít po celý den bláznivou vodní zábavu. A to už tuto neděli od 12 do 18 hodin!

Vodní bláznovství na 300 metrů dlouhé skluzavce vypukne v Chomutově 23. července v pravé poledne. Klouzačku organizátoři nafouknou v Přemyslově ulici (kopec u letního kina). Jezdit se na ní může s nafukovacími kruhy či lehátky. Chomutov je jedním z 11 měst, kde Slide Czech manie letos bude. V Ústeckém kraji se obří vodní skluzavka objeví už jen v srpnu v Ústí nad Labem.

Loni si tuhle neobvyklou vodní atrakci vyzkoušeli lidé v centru Mostu. Celodenní vstup na místě stál 300 korun, jedna jízda stokorunu. Obří vodní skluzavky, které se nafukují v ulicích měst, jsou populární v USA a Austrálii, odkud tato atrakce dorazila v loňském roce i do Čech.

V červnu už byla podobná atrakce na náměstí v Klášterci nad Ohří. Můžete se na to podívat.

{article 12218}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru