Po padesáti letech si znovu řekli ano
Zlatá svatba se konala v obřadní síni zámku. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Na kláštereckém zámku se konala zlatá svatba. Manželský slib se tady rozhodli obnovit manželé Matějákovi. V obřadní síni zámku si vyměnili prstýnky. Nechyběl slavnostní projev starosty města, zápis do pamětní knihy ani blahopřání příbuzných.

Manželé Matějákovi se brali před 50 lety v Praze. Na svět přivedli dvě děti – dceru Olgu a syna Petra. Nyní již mají pět vnoučat a jedno pravnouče.

Alois Matěják celý život pracuje v oblasti tlakových zařízení, byl dokonce vyhlášen Tlakařem roku, což je vyjádření uznání za zásluhy v této oblasti. Je dlouholetým předsedou Asociace pracovníků tlakových zařízení, autor mnoha odborných článků, předpisů a norem, duchovní otec internetového portálu tlakinfo.cz, ze kterého čerpá nové vědomosti a informace každý měsíc přes deset tisíc návštěvníků.

Olga Matějáková byla po celý život kromě svojí práce manželovi velkou oporou a zajišťovala rodinné zázemí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru