Neobvyklá svatba: Ano si snoubenci řekli na ledě s hokejkami v ruce
Snoubenci si řekli "ano" na ledě. Zdroj: facebook město Chomutov
Chomutov

 

Chomutov – V Chomutově se o uplynulou sobotu konala opravdu neobvyklá svatba. Své „ano“ si mladí snoubenci – Jiří a Petra Voštovi - řekli na hokejovém stadionu.

„Celý náš život a vztah se točí kolem hokeje. Manžel hraje od malička hokej a já jsem od malička v hledišti,“ prozradila novomanželka Petra Voštová, proč byla svatba zrovna na ledě. Ženich a svědek dokonce navlékli brusle. Svědek měl navíc zásnubní prstýnky v lapačce.

Svatba na zimním stadionu se vydařila. Ženichovi jeho kamarádi hokejisté netradiční obřad v dobrém záviděli. Rodina prý byla neobvyklým nápadem zprvu překvapena, ale nakonec všichni chválili, že se podařil skloubit sport s romantikou. „Moje maminka, když jsem jí o svatbě na stadionu řekla, byla hodně zaskočená. Ale spíše nás pak všichni podporovali,“ dodala novomanželka.

Snoubenci si na ledě nejen řekli ano, ale dokonce proběhlo také slavnostní vhazování, kdy nevěsta s ženichem vzali do rukou i hokejky.

1707svatba

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru