OBRAZEM: Mladý řidič rozsekal u Vejprt auto o strom
Zdemolované auto. Zdroj: hasiči Vejprty
Chomutov

Vejprty – Vážná dopravní nehoda se stala v pátek 14. července odpoledne u Vejprt. Mladý řidič tady rozsekal v zatáčce auto o strom. Hasiči, kteří na místě zasahovali, nyní zveřejnili fotky z bouračky.

Nehoda se stala krátce před čtvrtou hodinou odpolední. Řidič jel ve směru od Kovářské na Vejprty. Před Vejprty nezvládl pravotočivou zatáčku a narazil do stromu. Přední část vozu náraz úplně zdemoloval. K nehodě byl povolán záchranářský vrtulník, který mladého motoristu přepravil do nemocnice. Podle policie by ale jeho zranění naštěstí nakonec neměla být vážná. V nemocnici skončil i spolujezdce, jednalo se též o mladého muže. I on nakonec vyvázl z hrozivě vypadající nehody s lehčími zraněními.

Proč k nehodě došlo, policie vyšetřuje. Řidič mohl jet příliš rychle, policie též zjišťuje, zda nebyl pod vlivem alkoholu. „Kvůli zraněním a leteckému transportu řidiče do nemocnice nebyla na místě provedena dechová zkouška. Čekáme na krevní rozbor,“ doplnila policejní mluvčí Alena Bartošová.

1707auto2

1707auto3

1707auto4

1707autosilnice

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru