Silný vítr lámal stromy. Popadaly ve Vejprtech i v Blatně
Ilustrační foto Zdroj: archiv HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Ústecký kraj – Hasiči se celou noc nezastavili. Silný vítr lámal v Ústeckém kraji stromy. Od středečního večera až do čtvrteční osmé hodiny ranní vyjeli hasičské jednotky k 18 událostem, které způsobil silný vítr.

Na Chomutovsku vyjížděli hasiči do Vysoké Jedle, Vejprt a Blatna. „Ve všech případech spadly stromy na cestu,“ řekl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Na Mostečku spadly stromy na silnice v Mníšku, Flájích a Klínech. Na Ústecku odstraňovali hasiči strom spadlý na telefonní dráty v Knínicích a na dráty vysokého napětí v Arnultovicích. Na Litoměřicku ležel spadlý strom na silnici u Malešova. Na Teplicku se zřítil strom na silnici u Mlýnů.

Na Děčínsku vyjeli hasiči k sedmi údálostem – do Krásné Lípy, Falknova, Louček, Dolní Kamenice, Rumburku, Arnoltic a Děčína – Nového města. V Krásné Lípě spadl strom na železniční trať. V Rumburku se strom zřítil na zaparkované auto.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru