Chomutov – Chomutovská dražba zabavených věcí se vydařila. Z nabízených položek se prodala více jak polovina, magistrát utržil přes čtyřicet tisíc korun.

Televize za sto

K dispozici bylo od všeho něco. Nábytek, obrazy, elektronika, kuchyňské potřeby. Pořídit něco „nového" se dalo řádově za stokoruny, v některých případech zvedl zájem cenu do tisícovek. „Za rovnou stovku se například prodala televize. Nebyla sice z nejnovějších, ale byla levná," vzpomíná na dražební momenty licitátor Petr Zálešák. „Největší boj, v dobrém slova smyslu, se strhl o herní konzole, minohledačku a notebooky. Tam se nám ceny vyšplhaly na několik tisíc," dodává ještě Zálešák.

Město prodávalo svoji kancelářskou techniku

Dražba zabavených věcí a nepotřebné kancelářské techniky vynesla 42 200 korun. V nedobrovolné části nabízel magistrát čtyřiadevadesát kousků, prodalo se sedmapadesát z nich. Po skončení prodeje věcí dlužníků začala část druhá, tentokrát dobrovolná. Ke koupi byly malé stolní tiskárny, multifunkční tiskárny a velké kopírky. „Jednalo se o čtyři roky staré, ale plně funkční stroje, které už město nepotřebuje. Z celkem devětačtyřiceti kusů kancelářské techniky získalo nové majitele dvacet," říká ekonom města Jan Mareš.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru