V Ústeckém kraji by se do konce roku mohla otevřít záchytka pro opilce
Záchytná stanice. Ilustrační foto Zdroj: město Praha
Chomutov

Ústecký kraj – Ústecký kraj bude snad mít po letech opět záchytnou stanici pro opilce. Vedení kraje na ni už vypsalo veřejnou zakázku. Fungovat by mohla začít ještě do konce letošního roku. 

V jakém městě záchytka vznikne, není zatím jasné. Do výběrového řízení se mohou následujících 60 dnů hlásit zdravotnická zařízení i soukromé firmy.

Nová záchytka by měla mít minimálně pět lůžek, fungovat by měla od 18.00 do 6.00 hodin následujícího dne. Ročně by zařízením mohlo projít až 1 300 lidí. Přepokládá se, že provoz přijde na 12,2 milion korun za rok. Kraj na zřízení záchytky už uvolnil 3 miliony korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru