Začínají  letní odstávky teplé vody.  Letos budou jen krátkodobé
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – S létem každoročně přicházejí tradiční odstávky teplé vody, které společnost ČEZ Teplárenská využívá k revizi a údržbě zařízení. Bez teplé vody během prázdnin letos určitě nebudou obyvatelé Kadaně, kteří byli v květnu napojeni na náhradní zdroj tepla a údržbovou odstávku mají už za sebou. V ostatních městech na Chomutovsku proběhne odstávka teplé vody hlavně během prvního prázdninového měsíce.

Jako první se bez dodávky teplé vody ocitnou od 10. do 12. 7. července obyvatelé Klášterce nad Ohří. Následně budou bez teplé vody postupně od 21. července až do 3. srpna jednotlivé lokality Chomutova. Někde jsou naplánovány odstávky jednodenní, většinou ovšem vyjdou na maximálně tři a v jednom případě na čtyři dny, a to podle předpokládaného rozsahu prací. Jednodenní odstávka je také naplánována pro Jirkov, a to na 27. července. Bude se týkat jak středu města, tak i sídlišť Vinařice I a II.

„Odstávky dodávek tepelné energie jsou podle plánu rozděleny tak, aby se podařilo v co nejkratších časech opravit, zkontrolovat a zrevidovat veškeré zařízení, které za normálního provozu není možné odstavit. V případě mimořádností zjištění při revizích, které by vyžadovaly změnu délky odstávky, budeme odběratele neprodleně informovat,“ dodává k tomu František Pracný, manažer ČEZ Teplárenské z provozní jednotky Chomutov.

Znovu přitom připomenul, že obyvatelé Kadaně již mají letošní letní odstávku za sebou, neboť zde proběhla v polovině května. „Všem ostatním se předem omlouváme za přerušení dodávek teplé vody a děkujeme za jejich trpělivost po dobu provádění nezbytné letní údržby a případných oprav našeho zařízení. Vždy se budeme maximálně snažit o jejich zkrácení na minimum tak, aby byly dodávky co nejdříve obnoveny,“ uzavřel František Pracný.

 

Plán odstávek horkovodů v oblasti Chomutov, Kadaň, Klášterec pro r. 2017

  1. 5. – 18. 7. 2017 TN EPRU Chomutov a 3. 8. - 15. 9. 2017 (dodávka TE do Chomutova, Jirkova z Teplárny ACTHERM, mezi tím dodávka TE z EPR)
  1. 7. 2017 Chomutov střed města – Nemocnice - Z. Vinohrad
  1. 7. 2017 Chomutov vrchní část – VS Č. Vrch, Kadaňská, Alešova, Prov. jednotka CV, HUŽ, Odborná škola, ISŠ Energetická, 2x RD Merkur, 7 ZŠ, Bezručova, Jiráskova, Jiráskova 4597, 2x RD VS Lipská, VS Lužická, VS Heyrovského, VS Havlíčková
  1. 7 – 3. 8. 2017 VS MEI Erbenová, VS Kostnická, VS Havlíčkova škola, VS Cihlářská
  1. 7. 2017 sídliště Březenecká
  1. 7. – 28. 7. 2017 sídliště Kamenná
  1. 7. – 28. 7. 2017 sídliště Zahradní
  1. 7. 2017 sídliště Písečná, DZ TRD Písečná, Baumax I, II
  1. 7. 2017 Jirkov střed, Vin. I. Vin. II.
  1. 7. – 12. 7. 2017 TN EPRU - Klášterec (odstávka v dodávce TE pro oblast Klášterce nad Ohří)

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru