V Klášterci vyrostlo nové dětské hřiště, slavnostně se otevře na konci týdne
Nové hřiště v Dlouhé ulici. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Děti v Klášterci mají nové hřiště. Vzniklo v Dlouhé ulici na místě, kde původně již hřiště bylo, veřejnosti bude oficiálně zpřístupněno ve středu 3. května. Slavnostně se pak otevře v pátek 5. května.

Původní hřiště muselo být minulý rok kvůli bezpečnosti demontováno. Zjistilo se, že deset let staré dřevěné prolézačky zevnitř hnily. Nové hřiště vzniklo především podle návrhů samotných obyvatel Klášterce. Radnice si oficiálně od dodavatele hřiště převzala 21. dubna, ale kvůli nutné technologické přestávce musela počkat s jeho oficiálním otevřením až doteď. Hřiště bylo opáskováno, a to jak vchod, tak herní prvky. Město dokonce žádalo na svých webových stránkách rodiče, aby s dětmi na nové prolézačky ještě nechodili. Přesto bylo v posledních dnech hřiště plné dětí, dokonce tady někdo už ulomil kovovou příčku na hrádku. Byl u ní přeražen kovový šroub. 

0205hriste1

Slavnostně se nové dětské hřiště v Dlouhé ulici otevře v pátek 5. května v 10.00 hodin dopoledne. Radnice doufá, že se dětem bude líbit, rodiče využijí posezení v altánu, a že se hřiště vyhne dalším útokům vandalů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru