Od jara mají maminky k dispozici na oddělení fotokoutek. Foto: Nemocnice Kadaň
Chomutov

Kadaň – Na začátek června připravila kadaňská porodnice pro budoucí i stávající maminky odpočinkové odpoledne. Tuto akci nazvala Den mateřství. Vítány jsou i děti, za nimiž přijde Ája s Maxipsem Fíkem.

Gynekologicko-porodnické a dětské oddělení Nemocnice Kadaň, s.r.o. nabízí budoucím i stávajícím maminkám spoustu benefitů, díky kterým se do této porodnice sjíždějí ženy nejen z Ústeckého a Karlovarského kraje, ale i z celé České republiky. V loňském roce do Kadaně zavítala dokonce i rodička z daleké Ostravy. Maminky kadaňskou porodnici chválí především pro lidský přístup, vlídnost a obrovskou profesionalitu zdravotnického personálu. 

Porodnice se rozhodla tento den uspořádat, abych ženám co nejvíce tamní prostředí přiblížila. Návštěvníci se seznámí s lékařkami, lékaři a sestřičkami. Odpočinkové odpoledne se bude konat v úterý 4. 6. 2024 od 13 do 18 hodin v zahradě nemocnice, která je veřejnosti v běžném provozu uzavřena. Moderovat jej bude Kadani i kadaňskému okolí dobře známý Petr Píďan Stehlík. 

„Pro děti jsme připravili dětský koutek, kde bude skákací hrad, malování a kam za nimi přijdou Ája s Maxipsem Fíkem. Maminky tak mohou svěřit své ratolesti kvalifikovaným pečovatelkám z naší dětské skupiny Slunečnice a jít si v klidu poslechnout přednášky o aromaterapii, kurzech první pomoci pro děti, o Priessnitzových zábalech, šátkování nebo o nutričním poradenství. Obě oddělení budou prezentovat nejen všechny své aktivity, ale vezmou přítomné i na prohlídku těchto prostor," doplnila marketingová specialistka Nemocnice Kadaň Karolína Odlasová. 

Vstupné je na akci zdarma a každá žena od porodnice dostane dárečky a poukázku na občerstvení.

Na akci jsou srdečně zvány nejen všechny stávající a budoucí maminky, kterým je určena především, ale i každý, komu kadaňská porodnice není lhostejná, včetně milých zaměstnanců.

Den mateřství proběhne díky laskavé podpoře partnerů Nemocnice Kadaň. Hlavním partnerem je Skupina ČEZ.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru