Policisté studentům vysvětlili, jaké jsou podmínky nástupu i možnosti uplatnění u policie. Foto: PČR
Chomutov

Chomutov – Policisté chomutovského územního odboru se v minulém týdnu zúčastnili akce pořádané střední školou známou pod zkratkou ESOZ. Studenti díky této akci zjišťují, jaké jsou jejich možnosti uplatnění na trhu práce. 

Kromě policistů se na „Burze firem spolupracujících s ESOZ“ určené nejen pro studenty závěrečných ročníků této školy prezentovali i zástupci některých dalších ozbrojených složek a 17 soukromých firem.

Policisté studentům přiblížili práci u Policie ČR, zejména pak možnosti uplatnění v rámci chomutovského územního odboru. Pobavili se s nimi o podmínkách přijetí do služebního poměru, o průběhu samotného přijímacího řízení i o tom, co čeká začínající policisty po nástupu k policii. „Samozřejmě jsme zmínili také benefity tohoto povolání, mezi které kromě sociální jistoty stabilního zaměstnání a příjmu patří zejména náborový příspěvek ve výši 110 tisíc korun, 6 týdnů dovolené, nárok na 2 týdny rehabilitace po 15 letech služby anebo odměny za věrnost v podobě odchodného a výsluhového příspěvku," vyjmenovala policejní mluvčí Miroslava Glogovská různé benefity.

Bližší informace  pro zájemce o služební poměr jsou uveřejněny na webových stránkách Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru