Foto: Krajská zdravotní
Chomutov

Děčín, Teplice – Krajská zdravotní se připojuje ke Světovému týdnu glaukomu (zeleného zákalu), který je pro letošní rok vyhlášen v týdnu od 10. do 16. března.

V rámci osvětové kampaně, kterou připravuje Česká glaukomová společnost na základě společného projektu Světové glaukomové asociace a Světové asociace pacientů s glaukomem, se uskuteční akce pro širokou veřejnost na očních odděleních v nemocnicích v Děčíně a v Teplicích.

Akce se koná ve středu 13. března.

V rámci „Dne otevřených dveří a den prevence zeleného zákalu“ nabídne Krajská zdravotní všem zájemcům zdarma a bez objednání od 13:00 do 17:00 hodin, v ambulantních prostorách Očního oddělení Nemocnice Děčín, pavilon „E“, 1. podlaží -1, U Nemocnice 1, Děčín II

  • vyšetření zraku
  • změření nitroočního tlaku
  • odbornou konzultaci lékařů očního oddělení
  • vyšetření zrakového nervu (OCT vyšetření) dle nálezu
  • objednání k vyšetření v případě nálezu odchylky od normy   

Od 13:00 do 16:00 hodin v ambulantních prostorách Očního oddělení Nemocnice Teplice, pavilon „E“, 4. nadzemní podlaží, Duchcovská 53, Teplice

  • změření nitroočního tlaku
  • objednání k vyšetření v případě nálezu odchylky od normy
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru